Socialpædagogernes Landsdækkende Arbejdsløshedskasse (SLA)

Om medlemskab
Hvem kan blive medlem?:
Socialpædagoger
Fagforeningstilbud:

Ja

Antal medlemmer:

33.400

Pris (fuldtid lønmodt./ kr mdr.)
A-kasse:

389,00

Fagforening:

480,00

A-kasse + Fagforening:

869,00

Om Socialpædagogernes Landsdækkende Arbejdsløshedskasse (Socialpædagogernes a-kasse)
Omkring 33.000 er medlem af Socialpædagogernes a-kasse, der har kontor i København. Udover hovedkontoret, så er der ca. 10 kredskontorer. A-kassen og fagforeningen hænger tæt sammen og deler bygning. A-kassen/fagforeningen er fagspecialiseret mod medlemmer, der er socialpædagoger, familieplejere, ledere, forstandere, medhjælpere og håndværkere inden for det socialpædagogiske område.

Typisk arbejder medlemmerne med udsatte børn og unge, voksne og børn med handicap, psykisk syge, misbrugere og hjemløse. Socialpædagogernes forbund er medlem af LO, DKK (Det Kommunalekartel) og KTO (Kommunale Tjenestemænds Organisation.

A-kassen administrere dagpengene og andre basale a-kasse services og fagforeningen har til formål at forbedre løn- og arbejdsvilkår for deres medlemmer. Derudover arbejder de for at udvikle velfærdssamfundet.

  • 33.000 medlemmer
  • Specialiseret for socialpædagoger, familieplejere, medhjælpere m.fl.
  • Mulighed for lønsikring
  • LO Plus Kort
  • Online services
  • Medlemsblade

Som medlem af Socialpædagogernes forbund får du adgang til viden inden for det pædagogiske specialområde. Derudover hjælper de med forhandlinger ifm ansættelse, således at du får det korrekte løntrin.

De bistår dig også med rådgivning – fagligt og juridisk – såfremt du får behov for det ifm problemer på arbejdspladsen. Socialpædagogerne tilbyder også en lønforsikring, hvorigennem du kan få udbetalt et ekstra beløb udover dagpengene ifm ledighed. Du får desuden mulighed for at få LOs Plus Kort ved medlemskab, der giver dig en række kontante fordele. Socialpædagogernes forbund udgiver Socialpædagogen og bladet SL herude samt Vera i samarbejde med BUPL.

Åbningstider:
Mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 9:00 til 15:00
Torsdag fra kl. 9:00 til 17:00
Fredag fra kl. 9:00 til 13:00