Skal man stadigvæk søge fire jobs om ugen?

Mange medier har de sidste par måneder skrevet, at Claus Hjort Frederiksen havde indset, at hans krav om fire jobansøgninger om ugen var urimeligt, og derfor droppet.

Vælg en billig a-kasse og behold din fagforening

Må man vælge en billigere a-kasse end den der er sammmenpakket med fagforeningsmedlemskabet? JA.

Hvis du mener, at din fagforening er den bedste for dig, så bliv i din fagforening, og skift blot til en billigere a-kasse, så du er sikret økonomisk ved ledighed. Den nye a-kasse sørger for skiftet, så du blot behøver at tilmelde dig. Du kan også vælge at skifte en dyr fagforening ud med en billig, så du fx har fordelene om juridisk bistand, karriererådgivning mm.

Hvad finder du pĂĄ A-kasserne.dk?

A-kasserne.dk er den hurtige og nemme vej til at blive medlem af en a-kasse. Du kan også nemt skifte din eksisterende a-kasse ud med en ny. Den nye a-kasse sørger oftest for skiftet (afkryds 'skift' i forbindelse med tilmelding til ny a-kasse), så du slipper for det bøvl.

Nye priser for medlemskab af a-kasse

Så er der kommet nye priser for medlemskab af a-kasserne. A-kasserne ændrer priser en gang årligt.

Flere arbejdsløse = flere medlemmer i a-kasserne?

I disse tider med stigende arbejdsløshed, så stiger a-kassernes medlemstal – vel? Usikkerheden for ens job og økonomi er for mange på højeste niveau nogensinde - med den igangværende globale økonomiske krise, der medfører at arbejdsløsheden galopperer opad. Og dermed har incitamentet til at blive medlem af en a-kasse og dermed sikre sig økonomisk ved ledighed vel næppe været større nogensinde eller i hvert fald i de sidste mange år med positiv økonomisk vækst.

Velkommen til Danmarks a-kasse side

Velkommen til A-kasserne.dk. Her er det nemt at blive medlem af en a-kasse eller skifte til en ny a-kasse. Alle bør være med i en a-kasse, så man er sikret økonomisk, hvis man skulle blive ledig. Det lille beløb du betaler, kan trækkes fra i skat. Skulle du blive ledig, så får du op til omkring 15.500 kr. i dagpenge om måneden, og så har det tjent sig hjem.

Slut med fire ansøgninger om ugen, når du er i en a-kasse

Så skal arbejdsløse ikke længere ansøge om mindst fire stillinger om ugen for at kunne modtage dagpenge fra deres a-kasse.

Over 120.000 ledige

Om et år vil der være mere end 120.000 ledige, hvis stigningen i arbejdsløsheden fortsætter på samme niveau som i januar 2009.

ASE

Så er ASE tilgængelig for online tilmelding direkte igennem os.

FRIE Funktionærers

FRIE Funktionærers er vores bedste A-Kasse. Vi er glade for at kunne præsentere den bedste a-kasse på vores site.