Hvad finder du på A-kasserne.dk?

A-kasserne.dk er den hurtige og nemme vej til at blive medlem af en a-kasse. Du kan også nemt skifte din eksisterende a-kasse ud med en ny. Den nye a-kasse sørger oftest for skiftet (afkryds 'skift' i forbindelse med tilmelding til ny a-kasse), så du slipper for det bøvl.

Alle Danmarks 29 a-kasser er på siden, og der er direkte online tilmeldingsmulighed på flere af a-kasserne. Du kan læse mere om a-kasserne og sammenligne dem på en række parametre som fx pris, medlemstal og hvem (jobtype, branche mm) der kan blive medlem og meget mere.

Find den mest rigtige a-kasse for dig - er det prisen, der er afgørende, så skal du vide, at du får det samme i dagpenge uanset, hvilken a-kasse, du er medlem af. Nogle a-kasser er åbne for alle medlemmer - de såkaldte tværfaglige a-kasser, andre kræver at du har et bestemt job, uddannelse eller arbejder inden for en specifik branche.

På A-kasserne.dk kan du finde en kort beskrivelse af alle a-kasser - måske er du fx interesseret eller ikke interesseret i, at dine penge går til at støtte politiske partier. Nogle a-kasser koncentrerer sig udelukkende om at administrere dagpenge og hjælpe dig i job igen - andre a-kasser har en lang række medlemstilbud og nogle endda medlemstilbud, der gør, at du kan spare penge på alt muligt andet fx dine daglige indkøb, fitness og forsikringer.

Som bruger på A-kasserne.dk har du mulighed for at deltage i debatten om a-kasser, fagforeninger, arbejdsløshed, gode råd og alt muligt her på siden. Du har også mulighed for at få andre brugeres vurdering af de enkelte a-kasser eller selv hjælpe brugere på vej med dine erfaringer med en a-kasse eller blot give a-kassen karakter. Du kan også deltage i undersøgelser, der skal være med til at belyse danskernes syn på a-kasse- og fagforeningsområdet.

Vi håber, at vi hjælper dig godt på vej.

Kommentarer

JlnyxUjRecF

I totally agree with you, Joe. The evnrionmental crises we face are actually a social disease, spread by assumptions that are no longer valid. That's the theme and focus of my book The New Normal. Rather than destroy nature, make money we can tell a persistent story of restore nature, save money. Thanks for writing.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Yderligere information om inddataformater