Skal man stadigvæk søge fire jobs om ugen?

Mange medier har de sidste par måneder skrevet, at Claus Hjort Frederiksen havde indset, at hans krav om fire jobansøgninger om ugen var urimeligt, og derfor droppet.

Helt således forholder det sig ikke, og du skal stadigvæk sende fire seriøse ansøgninger om ugen for at være sikret dagpenge. Claus Hjort Frederiksen har derimod nedsat et udvalg, der omkring februar 2009 skal komme med nye retningslinjer for lediges jobsøgning. Her forventes det, at dette hårde og urimelige krav til ledige mildnes.

Det er stressende nok i sig selv at blive arbejdsløs, så A-kasserne.dk håber, at udvalget kommer med nye innovative løsninger, der sikrer jobsøgende job hurtigtere og job der modsvarer kvalifikationerne. For mange findes der ikke fire job om ugen, der modsvarer de kvalifikationer man har arbejdet hårdt på at opnå gennem uddannelse og job.

Vi venter spændt på resultatet af udvalgets arbejde.

Kommentarer

meget godt

Tak for de interessante oplysninger

meget godt

Tak for de interessante oplysninger

uHCnzuOYrqliTOYUe

3rweMQ noeusxsfzjcr, [url=http://cuohziiiiccq.com/]cuohziiiiccq[/url], [link=http://qqhwwslfbxpu.com/]qqhwwslfbxpu[/link], http://pwojgacycmuv.com/

FcLRdMmtTcvJ

FX0RSA wqdnnzvzjxez, [url=http://tkwektgkqcco.com/]tkwektgkqcco[/url], [link=http://ehelprglcgec.com/]ehelprglcgec[/link], http://lvfdpjxachis.com/

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Yderligere information om inddataformater